Jobannonce: HØNEN OG ÆGGET SØGER KOKKEELEV
Er du klar på et udfordrende og spændende job, hvor vi er til for vores gæster? Er du klar på at lave ærlig og ordentlig mad? Brænder du for servicebranchen, hvor du kan udvikle dig kreativt og professionelt?
Vil du være en del af vores suveræne hold på Hønen og Ægget, hvor vi leverer et solidt og ordentlig produkt til vores gode gæster og hygger, og griner og har det godt med vores kollegaer, så hører vi gerne fra dig.
Vi tilbyder en ordentlig og rar arbejdsplads, hvor vi lever for at give vores gæster en skøn og dejlig oplevelse, mens de er her. Derfor er vi ambitiøse og topmotiveret for at udvikle os hele tiden, hvilket vi kontinuerligt gør på vores ugentlige møde, eller over en kop kaffe. Vi sørger for, at du bliver grundigt uddannet i klassiske teknikker og tilberedningsmetoder, men vi udfordrer også dén grundviden, og vender tingene på hovedet, for at udvikle nye retter. Udover vores faste arbejdsgang, træner vi gerne retter fra kokkebogen, og underviser og vejleder dig, når svendeprøven nærmer sig. Du ansættes på en arbejdsplads med ordnede forhold, både hvad angår løn, drikkepenge og ikke mindst gode arbejdsforhold. Vi tilbyder en favorabel vagtplan med fri hver anden weekend samt hver søndag aften og mandag.
Vi serverer både morgenmad, frokost og aftenmenu, og derfor vil du indgå i både forberedelse, opbakning og udførelse af retter gennem hele arbejdsdagen. Udover det, gør vi meget ud af personalemaden hver dag, som også bliver dit ansvar. Vi har nogle klassiske retter, som vore gæster altid vender tilbage for at spise, men menuen skifter løbende, så den er i trit med årstid, råvarer, og vores humør. Der er ingen dogmer eller bestemt stil her. Vi laver mad fra alverdens køkkener, fordi vi bliver inspireret af smage og ideer, og vi spænder bredt lige fra klassisk steak Bearnaise til koreanske spareribs. Du får rig mulighed for at lære af og sparre med dine dygtige kollegaer i køkkenet, og bidrage med egne ideer til nye retter.
Vi forventer du har afsluttet grunduddannelsen på Hotel & Restaurantskolen, og er klar til at begynde den praktiske del af din uddannelse. Det er en klar forudsætning, at du har passion for og nysgerrighed efter gastronomi på højere plan. Du er åben og klar på ny viden og udfordringer og går til dem med krum hals. Du er pålidelig og ansvarsbevidst og går seriøst til arbejdsopgaverne, uanset karakter. På Hønen og Ægget er vi meget afhængige af hinanden, så vi forventer, at du møder til tiden, er velsoigneret og klar til at lære. Vi er et lille sted, og derfor vil du indgå i ansvaret fra første dag, hvorfor vi skal kunne regne med dig.
SØG VIA LINK NEDENFOR
Ansøgning til dette job er desværre lukket
Er du interesseret i at lignende jobs, så skriv dig på vores liste her:Opret profil
Jobopslag
Kontakt
miniCV.dk
- Danneskiold Samsoes Alle
- 1434 København K
- Mail: info@minicv.dk